AMASRA 15₺

"Amasra Projesi" adını verdiğimiz, ancak başlangıcından bu yana istenilen sonuçları alamadığımız projemize, Amasra esnafından tam destek geldi.

Geçtiğimiz günlerde birkaç Amasra işletmesi sahibinin paylaşımları, projenin fitilini ateşledi. Bu fitilin mimarları arasında yer alan ve desteklerini esirgemeyen herkese, başta Amasra Kaymakamı ve Esnafları olmak üzere sonsuz teşekkürler.

Öğrencilerin Amasra'ya ulaşımını kolaylaştırmak adına, Bartın Merkez'deki kemer köprüden ve yalıdan kalkan araçlarla seyahat edecek öğrenciler, öğrenci kartlarını göstererek sadece 15 lira ödeyerek gidebilecek ve dönebilecekler. Geri kalan ücreti ise 'ÖĞRENCİ DOSTU LOGOSU' bulunan işletmeler karşılayacak ve ayrıca öğrencilere özel menü ve indirimlerle çeşitli kampanyalar sunacaklar. Proje 13 Şubat 2024 da hayata geçecektir.

Öğrenci Konseyi Başkanımız Ömer Faruk ÇALAP ve Danışmanı Emre Can ARPACI, yönetim ve kulüp üyeleri, bu kampanyaları ve indirimleri sağlayan esnafları ziyaret etti. Esnaflarımıza gösterdikleri hoşgörü için teşekkür ederiz.

Amasra Kaymakamı Kadir PERÇİ'ye heyetimizi ağırlamalarından dolayı teşekkür etmek amacıyla bir hediye sunulmuştur. Konuyu en yakından takip eden Kaymakamımız, öğrenciler için düzenlenecek etkinliklerde destek sözü vererek Amasra esnafı ve Kaymakam ile ortak bir plan yapılmıştır.

Bartın Merkezi'nin tekelleşmesine karşı çıkarak bu fitili ateşleyen Amasra esnafına, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu projenin başarısı, yerel ekonomiyi güçlendirmenin yanı sıra ilk önceliğimiz olan öğrenci arkadaşlarımızın bir yere bağlı kalmayarak istediği yere özgürce ve ucuza gidebilmesini sağlayacaktır, topluluklar arasındaki dayanışmayı da artırarak ilham kaynağı olacaktır.