YENİ DÖNEM HAZIRLIKLARI KAPSAMINDA PROJELERİMİZ

Öğrenci Konsey Başkanımız Ömer Faruk Çalap ve YK Üyesi Yakup Çato, yeni dönem çalışmaları kapsamında Bartın İl Emniyet Müdürümüz Şakir Engin Korkmaz, Asayiş Şube, Narkotik Şube ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleriyle görüştüler.
Öğrenci arkadaşlarımızın üniversite ve şehir içinde, sosyal hayat vb. konuları hakkında görüşüldü.
Görüşme sonunda kapsamlı birden fazla proje için sözleşildi, öğrenci arkadaşlarımız için hem sosyal hem de eğitici seminerler hakkında anlaşıldı, kadına şiddete karşı ve aile içi şiddet, uyuşturucu ile mücadele
gibi önlem alınması gereken ve önüne geçme hakkında ne yapılması gerektiği gibi konuların aldığı birçok seminerlerimiz olacaktır.
Yeni dönem için bizleri davet eden Emniyet Müdürümüze ve tüm Emniyet mensuplarına özverili ve çözüm odaklı olduklarından dolayı öğrenciler adına sonsuz teşekkür ederiz.