"Karınca kararınca" Bartın Kumluca Beldemizin Zafer Köyü'nde meydana gelen sel felaketi.

Öğrenci Konsey Başkanımız Ömer Faruk Çalap ve yardımcısı Burak Çabuk değerli konsey üyeleri ile birlikte Bartın Kumluca beldemizin Zafer köyü'nde yaşanan sel felakati sebebiyle bölgedeki vatandaşlara ve görevli olan asker, polis, belediye çalışanlarına ikramlarda bulunup, ellerinden geldiğince yardım etmeye çalışmıştır.
Yardımlarını ve desteklerini bizden esirgemeyen Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'a ve Bartın Ülkü Ocakları Başkanı Duran Iğıl'a sonsuz teşekkür ederiz.
Toprak kokan şehir, deniz kokan şehir, sevda kokan şehir; Bartın'ımıza yaşanan sel felaketi nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ve güzel günleri umutla bekliyoruz.
"Caddeler ıslak gözyaşlarıyla."