ERBAKAN MALKOÇ İLE KİŞİSEL GELİŞİM ZİRVESİ

26.12.2023 Tarihinde Eğitim/iktisadi fakültesinde bulunan konferans salonunda değerli öğrenci arkadaşlarımıza kişisel gelişim adlı seminer verdi.Öğrenci arkadaşlarımızın yoğun katılımıyla mutluluk duyduğunu dile getiren MALKOÇ, Öğrenci Konseyinin başarılarının devamını diledi. Seminer sonunda Strateji Daire Başkanı Sn Kadir ÇELİK hocamız ile Öğenci Konseyi Başkanımız Ömer Faruk ÇALAP plaket taktiminde bulundu. Öğrenci konseyi olarak yaptığımız bu etkinliğe katılan Sn Erbakan MALKOÇ beyefendiye teşekkür ederiz.
  • ÜCRETSİZ RİNG

• AMASRA 15₺

• ERBAKAN MALKOÇ İLE KİŞİSEL GELİŞİM ZİRVESİ

• YENİ DÖNEM HAZIRLIKLARI KAPSAMINDA PROJELERİMİZ

• 21-22 BARTIN ÜNİVERSİTESİ BİLİM, KÜLTÜR, SANAT ve SPOR ŞENLİKLERİ SPOR MÜSABAKALARI TALİMATI

• KARDEŞ KONSEY

• BİR KİTAP BİR ÇOCUK

• YEMEK

• ANKARA GEZİSİ

• "Karınca kararınca" Bartın Kumluca Beldemizin Zafer Köyü'nde meydana gelen sel felaketi.