Belediye Başkanı Sayın Cemal AKIN'la Canlı Yayın

Saygı değer Belediye Başkanımız Cemal AKIN, Meclis Üyesi Necmi BALIK, Meclis Üyesi Adayları Egemen KEMİK ve Ozan Selim GÜREŞ ile birlikte belediyeciliğin konuşulduğu bir canlı yayın gerçekleştirildi. Programda konuşulan konu başlıkları ise şehirde yapılan çalışmalar, hazırlanan ve uygulanan projeler, şehirle ilgili sorunlar ve çözüm yolları ele alındı.

Bartın Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Bartın Üniversitesi Genç Gönüllüler Topluluğu ve Bartın Üniversitesi öğrencilerinin de büyük ilgi ile davete icabet ettikleri programda öğrencilerin Sayın Cemal AKIN'a yönelttikleri sorular ziyadesiyle cevap buldu.

Program fotoğraf çekimleri ile sonlandırıldı.
  • ÜCRETSİZ RİNG

• AMASRA 15₺

• ERBAKAN MALKOÇ İLE KİŞİSEL GELİŞİM ZİRVESİ

• YENİ DÖNEM HAZIRLIKLARI KAPSAMINDA PROJELERİMİZ

• 21-22 BARTIN ÜNİVERSİTESİ BİLİM, KÜLTÜR, SANAT ve SPOR ŞENLİKLERİ SPOR MÜSABAKALARI TALİMATI

• KARDEŞ KONSEY

• BİR KİTAP BİR ÇOCUK

• YEMEK

• ANKARA GEZİSİ

• "Karınca kararınca" Bartın Kumluca Beldemizin Zafer Köyü'nde meydana gelen sel felaketi.