Ünibjk Grubu İle Ortak Etkinliğimiz

“Öncelik Beşiktaş” diyerek çıktığımız bu yolda tek gayemiz Beşiktaş’ı ileri taşımak,yaşamak ve yaşatmaktır. Ufak bir kıvılcım olarak çıktığımız bu yolda alev almamız da yardımcı olan Oğuzhan Akbaba’ya katılımlarıyla bizi şereflendiren Alen Markaryan, Erdem Ulus,Ayhan Güner’e ve gerek sabrı gerekse de sevgisiyle bizi yalnız bırakmayan davetlilere şükranlarımızı sunuyoruz.  Bir kusurumuz olduysa affola. Daha büyük işlere hep birlikte daha sağlam adımlar atmak dileğiyle..
Bartın üniversitesi bünyesinde bulunan "Ünibjk Bartın" grubu panel etkinliği düzenlemiştir . Öğrenci kardeşlerimize düzenlediği bu etkinlikten dolayı bartın üniversitesi öğrenci konseyi olarak teşekkür ediyor bu tarz etkinliklerinin devamlılığını temenni ediyoruz .